За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Avezano можем да Чакаме Дълго Фон Мечка Фон за Душата на детето Акварел Сини Балони Златен Блясък Фонове, Декорации (7x5, синьо)

Avezano можем да Чакаме Дълго Фон Мечка Фон за Душата на детето Акварел Сини Балони Златен Блясък Фонове, Декорации (7x5,

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Налично

Използва се като тапети, завеси, покривки, декорации и т.Идеално за партита в чест на раждането на мечка и украса на маса за торта за децата.Подходящ за фон на масата за тортата, партито в чест на раждането на бебе с мече, сватбени партита, булчински душ за младоженци, подпори за снимки на новородени и други празнични събития. ★ 【Материал】 : винил : в сравнение с други материали, издръжлив, добре направени на фона на ярки цветове, лек, лесен за носене и съхранение, качество и цена са напълно съответстват, чудесно за фон за снимки.Подходящ за украса на парти в чест на рождения ден на детето, особено парти в чест на рождения ден на детето. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.След получаване можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни. -Виси на фона на 1-3 дни, бръчките постепенно да намалява.Идеално място за парти в чест на раждането на мечка, фотография за рожден ден, студио видео, фото студио.Приложение : .Ако искате да направите поръчка, моля, свържете се с центъра за поддръжка на клиенти, преди да направите покупката. -За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо.

Към свойства

Най-добри оферти в категория