За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Карикатури Puppy Куче Лапа Тема Снимки Декори Деца Момчета Банер за Парти по случай рождения Ден на Снимка Фон Душ Новороденото Бонбони Торта Декор на Масата Фотобуд?

Карикатури Puppy Куче Лапа Тема Снимки Декори Деца Момчета Банер за Парти по случай рождения Ден на Снимка Фон Душ Новороденото

BGN 4.91
 

Налично за поръчка
Налично

❤ дигитален печат размер 5x3 фута (ширина 150 см x височина 90 см), с висока резолюция, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. ❤ Материал : Винил, сгъваема, компактен Винил фон-Професионална кърпа за фотография.Безшевни, водоустойчив, удобныйдля носене, лека, сгъваема, здрав, не выцветающий, без отблясъци. ❤ Цвят : ярък наситен цвят, модели отпечатани с помощта на дигиталния печат. ❤ На употреба : за снимки, снимки, фотобудки, дом декорации, тапети, на фона на сцената на стената или украса.Също така е подходящ за сватби, партита по повод рождения ден, на детската душа, кръщенета, булчински душ, фестивали и персонални подпори за фото студио. ❤ Ако се нуждаете от фонова плат или настройка за различни поводи, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Материал Мек плат / Полиестер.На този фон лек и издръжлив,.Лесно е да се затвори или направо по естествен начин.На този фон е опакован в едно цяло, го лесен за пренасяне.Това е на фона на компютърни печат,.лек и здрав.Лесно подвешивается по естествен начин.

Към свойства

Най-добри оферти в категория