За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Avezano Блестящо Стенен Фон честит Рожден Ден на Златна и Тъмно Синьо Квадратен Стенен Фон с Пайети за Декорация на Партита по повод рождения Ден Торта Маса Банер Дост?

Avezano Блестящо Стенен Фон честит Рожден Ден на Златна и Тъмно Синьо Квадратен Стенен Фон с Пайети за Декорация на Партита

BGN 4.10
 

Налично за поръчка
Налично

Индивидуална поръчка обикновено се доставя на вас в рамките на 5-7 работни дни, пощенски разходи се заплащат.1 m височина 1. ★ 【Отказвате от опаковки и намаляване на заломы】 : Този банер със златни декорации за парти по случай рождения ден се изпраща в сгънат вид се дължи на изискванията на гпк, гладене при ниска температура от обратната страна за намаляване на бръчки. ★ 【 Как да се създаде?】 : 1. ★ 【За многократна употреба и е подходящо за много случаи 】 : Този фотофон може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, булчински душ, рожден ден, празник, пенсиониране, нов дом и т.Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, начало декор, банер за парти със собствените си ръце, и т. Ние ще ви изпратим проба на изображението, за да потвърдите, а след това линк за плащане. ★【Пакетът включва】В комплекта са включени само фон, без подложки, овчарски скок, джоба или скоби. ★ 【Винил материал Econ】 : Характеристики на винил плат Econ-тънка и здрава; Сгъваема, безпроблемна, по-малко тегло, удобна переноска; устойчив на разкъсване, не е водоустойчив.★ 【7 фута x 5 метра / Ширина 2. Изпратете ни съобщение с участието и вашите изисквания (друг размер / добавяне на думите / настройка на изображението и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория