За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Yinhing Маникюр Organizer, 56 Слотове Пластмасови Аксесоари За Дизайн На Нокти, Декорации, Органайзер За Съхранение На Бижута С Кристали, Кутия

Yinhing Маникюр Organizer, 56 Слотове Пластмасови Аксесоари За Дизайн На Нокти, Декорации, Органайзер За Съхранение На

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Налично

Проектиран с множество мрежи, можете да добавите или да намали размера на мрежи в съответствие с вашите нужди, или чрез определяне на правилната че като изключим пластмасов лист.Лек и компактен, практичен и удобен, в переноске.9 инча Тегло на опаковката : около 225 г/7,9 грама на Помещение включва : 1 * Само кутия за съхранение Забележка : 1. Изработен от качествена пластмаса, който е здрав, практичен и щадящи околната среда. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.На разположение за съхранение на обици, огърлици, мъниста, пръстени на палеца или други дребни бижута, нийл арт, козметика, хапчета и т. Проектиран с множество мрежи, можете да добавите или да намали размера на мрежи в съответствие с вашите нужди, или чрез определяне на правилната че като изключим пластмасов лист.Прост, но елегантен дизайн, той със сигурност ще се радвате.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. Лек и компактен, практичен и удобен, в переноске. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

Към свойства

Item Type:
Nail Art Organizer Box
Item Color:
As Pictures Shown
Item Size:
Approx. 21 * 17.5 * 2.2 cm / 8.3 * 6.9 * 0.9 inch
Package Weight:
Approx. 225 g / 7.9 oz
Package Include:
1 * Storage Box Only:
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light.:
2. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :

Най-добри оферти в категория