За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
BYBYCD Шнола-Нокът За Коса С Лък, Стяга Раци, Вълна Фрикадельковый Скоба За Коса, За Жени, Аксесоари За Коса За Момиченца (E)

BYBYCD Шнола-Нокът За Коса С Лък, Стяга Раци, Вълна Фрикадельковый Скоба За Коса, За Жени, Аксесоари За Коса За Момиченца

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Налично

Пратката включва : 1 бр. шнола за коса. Дължина : около 8 см. Материал : акрил + вълна.Причина : Ежедневието, на парти, Танци, Фестивал.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Тип : Шнола за коса Цвят : както е показано на снимката Причина : ежедневието, на парти, танци, фестивал Материал : акрил + вълна Дължина : около 8 см Помещение включва : Шнола за коса от 1 предмет Забележка 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Благодаря ви за вашето разбиране. 2. Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.Благодаря ви за вашето разбиране.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория