За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Каишка JPLFYRE за AirPods Pro 2-ро поколение, Защитен Калъф за безжични слушалки Bluetooth, Мек Силикон, който е съвместим със защита от загуба на (черен)

Каишка JPLFYRE за AirPods Pro 2-ро поколение, Защитен Калъф за безжични слушалки Bluetooth, Мек Силикон, който е съвместим

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Налично

【Защита от кражба и загуба】 здрава быстроразъемная обтегач помага за здраво, за да запази слушалки и ги предпазва от случайно падане.Ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 【Следпродажбено обслужване】 JPLFYRE предлага 60-дневна политика за връщане или замяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения. 【Лек и преносим, и е широко използван】 : Носете мек сплетен кабел около китките си, като гривна или прикачване към раница или дамска чанта с предоставения захващане, подходяща за всички ситуации, независимо дали калъф за слушалките, калъф за телефон, портмоне, чайници, ключове, USB-памети и т. 【Лек и преносим, и е широко използван】 : Носете мек сплетен кабел около китките си, като гривна или прикачване към раница или дамска чанта с предоставения захващане, подходяща за всички ситуации, независимо дали калъф за слушалките, калъф за телефон, портмоне, чайници, ключове, USB-памети и т.Здрава метална тока и безопасност кабел предпазват слушалки от случайно падане, за да са в безопасност и са били имате в предвид.Ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 【Висококачествени материали】 Тъкани материал, мек и удобен, издръжлив!Nonhygroscopic, така и е устойчива на атмосферни влияния. 【Издръжлив и лесен за инсталиране】 Каишка се регулира по дължина и по този начин осигурява голямо разнообразие от варианти за носене.

Към свойства

Най-добри оферти в категория