За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Калъф ALILANG за Huawei MatePad 11 с диагонал инча 10,95 е 2021, калъф с вложки за карта, с Регулируема Поставка от Изкуствена Кожа, Smart-калъф за таблет Huawei MatePad 11, Калъф за таблет -Зла?

Калъф ALILANG за Huawei MatePad 11 с диагонал инча 10,95 е 2021, калъф с вложки за карта, с Регулируема Поставка от Изкуствена

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Налично

?【Съвместимост 】 Специално разработен за Huawei Mate Pad 11 инча 10,95 е 2021. НЕ е съвместима нито с какви други модели. ?【Регулируеми ъгли】 Трайно магнитно връзка за изграждане на устойчива поставка за гледане на вашия таблет.Предвидени са два ъгъл на гледане, за да отговори на вашите нужди при сърфиране и набор на текст. ?【Дизайн чантата си】 Вграден 3 слота за карти и държач за снимки удобен за носене ежедневна транспортна карта, кредитна карта, пари, снимка.И с еластичен държач за стилус. ?【Точни деколтета】Всички деколтета, като говорител, камера, микрофон, на разположение при надетом джоба.Магнитна закопчалка надежден и удобен. ?【Пълна защита】 Благородна удебелена делото от TPU и здрав предния капак кожена помагат за защита на вашия таблет от ежедневни удари, драскотини и случайни капки.Стилен външен вид създава вечен стил, който не изчезва с времето.Висококачествени материали осигурява цялостна защита.Този стилен калъф за таблет и е снабден с регулируем ъгъл на наклона, преден джоб за документи и вграден еластичен държач за стилус - един калъф за няколко цели.Две мини ленти позволяват инсталирането на няколко хоризонтални ъгли подложки.Изработен е от здрава и устойчива на износване изкуствена кожа, която предпазва устройството от случайно падане, удари и надраскване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория