За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Buybai с принтом африкански етнически Племена, мини Капачки за бутилки, Изолирани Ръкави-охладители за Консерви, Дебели, Тънки, Пълна е Добър Избор за пътуване, игри и ?

Buybai с принтом африкански етнически Племена, мини Капачки за бутилки, Изолирани Ръкави-охладители за Консерви, Дебели,

BGN 13.33
 

Налично за поръчка
Налично

[Неща] -полиестер материал с дебелина 3 мм, запазвайки си пие леден, а ръцете топли и сухи; Трайни, разборный и може да се пере в машина. [Изискан дизайн] - Супер сладки модели от ярки цветове, подсилени ред помага за поддържане на форма уют с течение на времето. [Лесна за употреба] - Лесно се побира / се отстранява и се сгъва за лесно съхранение, подкован, за да могат лесно да поставите в джоба си или се хвърлят в чантата или портмонето и да вземат със себе си навсякъде.Идеални за рождени дни, събирания, на футболен мач, барбекю, семеен пикник, моминско парти, абитуриентски бал и т.н. [ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност] - Buybai предоставя 100% удовлетворенный обслужване и гаранция.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим задоволителни решения.Характеристики : МНОГО важно : проверете размера, за да сте сигурни на 100% правилно засаждане, преди покупка (стандартен размер) Малък размер : 5,8 "x 3,8" Голям размер : от 6.9 "x 3,5" УНИКАЛЕН фигура : персонализиран принт ще направи вашата колекция от по-специален Сгъваем полиестер : гъвкав материал, дава възможност за изключително лесно сгъване и пакет за почивка, най-ДОБРИТЕ подаръци : достатъчно добри, за да вземе тези ръкави подарък за любителите на бира.Създаване на нов стил в търсене на вашите кутии комплектът включва 12 бр. баночных ръкави.

Към свойства

Най-добри оферти в категория