За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Сейфове с предпазни ключалки и Сейфове Със защитно, кражба спирачка Електронен сейф Може да бъде Неподвижно, с Капацитет на инсталацията Сейф с основен ключ за дом?

Сейфове с предпазни ключалки и Сейфове Със защитно, кражба спирачка Електронен сейф Може да бъде Неподвижно, с Капацитет

BGN 394.93
 

Налично за поръчка
Налично

☆[Важни съвети] : Срокът за доставка е от 8-15 работни дни. Привеждане на задното инсталация дупка предохранительного куката с отвор за закрепване на стената, след това поставете на разширителния винт за фиксиране на сейфа към стената; 3. Поради различни монитори продукт ще има определена разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт.☆ [Лесен монтаж] : В сейфове стенни предварително обучени и дупки за монтаж на стената или пода, която е идеална за скриване в шкафове или гардероби.Ние обещаваме и гарантираме най-доброто обслужване на клиентите, предоставяне на отговори на всички въпроси, проблеми и запитвания в рамките на 48 часа.8 инча ▲ цвят : син ▲Материал : стомана ▲ тегло : 20 кг ▲ Хранене : 4-5 батерии ▲ вграден отделението отделение : има ▲ подвижна преграда : има▲ запалил и влажност на въздуха : няма ▲ Начин на инсталация : може да бъде фиксирана инсталация ▲ Етапи на инсталацията : 1.Сигурна стоманени врати засовы осигуряват безопасността на сейфа. Инсталацията е завършена;☆ Съвети : 1.Цветът на продукта може да бъде не точно така, както на снимката.

Към свойства

Най-добри оферти в категория