За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
EYHLKM домакински малък сейф, мини-сейф, малка странична масичка, парола с ключалка, застрахователна кутия, подарък (цвят: D)

EYHLKM домакински малък сейф, мини-сейф, малка странична масичка, парола с ключалка, застрахователна кутия, подарък (цвят:

BGN 231.29
 

Налично за поръчка
Налично

Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-2 мм.Параметри : размер : 230*170 ммМатериал : металЛцвет : A, B, C, dsподходящие елементи : документи, документи, пари в брой Начин на отваряне : парола + дръжка открыванияупаковка в пакет : 1 блок предохранителей1. Модерен и лесен на външен вид, красив външен вид, сигурна парола, по-високо ниво на сигурност, защита на вашата собственост.Отлично качество : е изработен от екологично чисти материали, прахово изпарява и без бои.Изискани подаръци, най-добрият подарък за вашия любим човек. Отлично качество : е изработен от екологично чисти материали, прах пръскане и без бои. Дизайн на порта за съхранение на пари на най-високо ниво : Проектиране на пристанище за съхранение на пари на най-високо ниво не изисква многократно да отключите, и можете да получите удобен дизайн за един ход, а също така това не позволява на подглядывание парола. От ръчно измерване се допуска отклонение в 2-5 виж.Двойна застраховка за откриване на : електронен парола + дръжка, двойна застраховка за отваряне на врати, по-високо ниво на сигурност.Дизайн на порта за съхранение на пари на най-високо ниво : Проектиране на пристанище за съхранение на пари на най-високо ниво не изисква многократно да отключите, и можете да получите удобен дизайн за един ход, а също така предотвратява подглядывание парола. Изискани подаръци, най-добрият подарък за вашия любим човек.

Към свойства

size:
230*170mm
material:
metal
Color:
A,B,C,D
Suitable items:
documents, documents, cash
Open method:
password + knob open
Package Included:
1 fuse box:
1. Excellent quality:
made ofmaterials, environmentally friendly materials, powder spraying, and no paint.
2. Top-level money storage port design:
The top-level money storage port design does not need to be repeatedly unlocked, and you can get a convenient and user-friendly design in one step, and it also prevents the password from being peeked.
3. Double insurance to open:
electronic password + knob, double insurance to open the door, higher security.
4. Exquisite gifts, the best gift for your loved one.:
5. Fashion and simple appearance, beautiful appearance, safe password, higher security, protect your property.:
notes:
Due to manual measurement, please allow 0-2mm error:
Due to manual measurement, please allow 2-5cm measurement deviation. :

Най-добри оферти в категория