За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Ousyaah 9 Опаковки Дръжки за шкафове от Кристално Стъкло, Мебели за дома Врата копчето за чекмеджета Шкафа, Дърпа Дръжки за Кухня, кабинет и серванта (Зелен)

Ousyaah 9 Опаковки Дръжки за шкафове от Кристално Стъкло, Мебели за дома Врата копчето за чекмеджета Шкафа, Дърпа Дръжки

BGN 5.86
 

Налично за поръчка
Налично

Обков за шкафове като част от домашния декор, дръжки за шкафове - идеален начин да декорирате цяла стая. ? Диаметър на дръжката на гардероба е 1,25 инча, височина на дръжките на шкафа - 1,18 инча, което осигурява приятен външен вид и изящество на допир. ? Дръжки за шкафове, изработени от кристал с форма на диамант - диаметър 1,25 инча. ? Дръжки за шкафове, изработени от кристал с форма на диамант - диаметър 1,25 инча. Може да се наложи да закупите винтове допълнителна дължина, в зависимост от ширината на вашите шкафове.Дръжки на шкафове с крепежни винтове с диаметър 1 инч. ? , Аксесоари за шкафове днес дръжки за шкафове - това е идеалният начин да декорирате цяла стая, превръщайки се в част от домашния декор.Дръжки на гардероба от кристал с форма на диамант - диаметър 1,25 инча.

Към свойства

Най-добри оферти в категория