За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Мъжки гел-восък за коса Chetsun 2-в-1 с гребен, Новият гел за оформяне на косата със силна фиксиране за страничната част, Помпадур, Лъскав външен вид отзад, Средство за гр?

Мъжки гел-восък за коса Chetsun 2-в-1 с гребен, Новият гел за оформяне на косата със силна фиксиране за страничната част,

BGN 12.79
 

Налично за поръчка
Налично

【Ефективност фризьорство клас】 Независимо от това, стремите ли се към култа на гладка облегалката, пробору отстрани, помпадуру или всеки друг съвременен начин - това е най-доброто червило за всяка прическа, която се нуждае от силна фиксация, естествен блясък и малко на полето.Не трябва да се мият ръцете след полагане.Чисто съдържание : 260 мл 【Восъчен гел гребен за коса 2-в-1】 Гребен в кутията с гел за коса, лесно се поставя модерен вид на косата един начин. 【Създаване на всякакъв образ】 нашата брилянтин за коса перфектно за помпадуров, гладка гърба и страничните части на красиво запис на косата с лекота заплетать ги в плитка. 【Гаранция за обслужване на】 Безопасността на клиентите е винаги на първо място, затова ние се опитваме да се предоставят възможно най-добрата работа с продукта. 【Не съдържа мазнини, лесно се отмива 】 За разлика от червила на маслена основа, които е трудно да се измие и могат да увредят косата, нашата червило премиум-клас на водна основа лесно се отмива и не премахва естествените масла с вашата коса. 【Не съдържа мазнини, лесно се отмива 】 За разлика от червила на маслена основа, които е трудно да се измие и могат да увредят косата, нашата червило премиум-клас на водна основа лесно се отмива и не премахва естествените масла с вашата коса.Не трябва да се мият ръцете след полагане. 【Никакви вредни химикали】Благодарение на гъвкавост миризмата и натурални съставки червило оставя на косата усещане за здраве след употреба, в нея НЯМА АЛКОХОЛ, така че тя не уврежда и не нарушава косата като други гелове.

Към свойства

Най-добри оферти в категория