За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
karma organic Beautiful Colors – Комбиниран натурален лак за нокти-Нетоксичен лак за нокти, вегетариански и не съдържащи насилие (Използвани цветове: винил (черен) + френски бял)

karma organic Beautiful Colors – Комбиниран натурален лак за нокти-Нетоксичен лак за нокти, вегетариански и не съдържащи

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Налично

(Винил / ФРЕНСКИ БЯЛО). ❤ Поддържане на екологичните ценности – ние използваме стъклени бутилки и мастила на основата на соя.Karma Naturals е безопасна за хора с някои алергични реакции. ❤ 100% сигурно – нашият лак е безопасно за деца и бременни!Изглежда страхотно и се чувства добре.Ние обичаме нашите космати приятели и кълна се никога не се тестват върху тях нашите продукти!.Karma Organic предлага стоки за нокти-арт, които ще станат чудесен подарък за рожден ден, Коледа или годишнина.Той е идеален за деца от всички възрасти, които могат да се насладят на нашите органичен лак за нокти, без да се притеснявате. ❤ Питайте ноктите – нашата формула обогатена с витамини трайни и устойчиви на сколам.Нашата формула за укрепване на ноктите, съдържа калций и екстракт от кафе, които подхранват ноктите и предпазват от лющене.

Към свойства

Най-добри оферти в категория