За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Ноктопластика-UV Гел-Лак За Нокти Книга за добрите Практики За Дизайн на Ноктите, Изложба на Образци на Фалшиви Нокти В Маникюрном Салон, Дизайн на нокти с Ръце за До?

Ноктопластика-UV Гел-Лак За Нокти Книга за добрите Практики За Дизайн на Ноктите, Изложба на Образци на Фалшиви Нокти

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Налично

Идеален за маникюрных салони за демонстрации на цветни колекции гелове и дизайн нокти с ръцете си, а също и за практикуване на умения рисувани нокти. Дизайн във формата на книга, удобен за съхранение и пренасяне. 20x30x2 см/7,9x11,8x0,8 инча Осъществяване Списък : 1 х Цветна карта-книжка, Ако имате някакви недоволство или въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас.По-голям капацитет, които са на разположение 96 мрежи за показване на цветове лак за нокти, достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Идеален за маникюрных салони за демонстрации на цветни колекции гелове и дизайн нокти с ръцете си, а също и за практикуване на умения рисувани нокти.Основно се използва за показване на цветове лак за нокти, можете да поставите в окото на върховете на ноктите с различни цветове.По-голям капацитет, които са на разположение 96 мрежи за показване на цветове лак за нокти, достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Изработен от качествен акрил материал, безопасен и екологично устойчив, стабилен и издръжлив.Основно се използва за показване на цветове лак за нокти, можете да поставите в окото на върховете на ноктите с различни цветове.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Color Card Book
Material:
Acrylic
Optional Type:
Black, White, Red Rose
Size:
Approx. 20 x 30 x 2cm / 7.9 x 11.8 x 0.8in
Package List:
1 x Color Card Book
If you have any dissatisfaction or questions about the product, please contact us. Our after-sales service team will provide you with the best customer service. :

Най-добри оферти в категория