За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
70-инчов Черно Тавана вентилатор без осветление с дистанционно управление, вентилатор на Тавана с дървени перка с 3 Остриета, Вътрешния, Външния вентилатор на Таван?

70-инчов Черно Тавана вентилатор без осветление с дистанционно управление, вентилатор на Тавана с дървени перка с 3 Остриета,

BGN 47.46
 

Налично за поръчка
Налично

✻Енергоспестяващ безшумен вентилатор на тавана : Този на 70-инчов вентилатор на тавана е оборудван с мощен двигател за постоянен ток и може да се използва в жилищни помещения с площ до 25 м2.С помощта на включения дистанционното управление може да се включва и изключва, вентилатор на тавана и да определят нивата на скорост.Моля, бъдете сигурни, изберете нашите вентилатор на тавана NWIASS като добър партньор за вашия домашен климатик. 100% удовлетвореност на клиента - това е нашата цел.Широк обхват : мощен вентилатор на тавана на постоянен ток може да се използва и в хола на площ от 25 м2. ✻70" Черен вентилатор на тавана за лятото-зимата : Заден вентилатор на тавана се върти надясно и наляво. ✻Дървен вентилатор на тавана, без светлина : Ретро дървен вентилатор на тавана с 3 остриета черен цвят, изпълнени в модерен съвременен дизайн.Тих и энергоэффективный, бъдете сигурни, че проспите цялата нощ.Диаметър на произход : 5, 10, 24 инча, също за персонализация диаметър на спускане.В зимен режим той предотвратява натрупването на топлина, позволява топлината да се движат, което го прави по-топъл.Много безшумен : ултра-леки дървени крила, тиха работа. вентилатори с 3 остриета са оборудвани опускными пръчки с диаметър от 5, 10, 24 инча за висока / ниска наклонени тавани.Корпусът е изработен от полиран черен метал, а на острието - от дърво.Напрежение : 110 V.

Към свойства

Най-добри оферти в категория