За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Модерен Полилей GEADI 78 W С Регулируема Яркост Черно-Златни Полилеи-Сателити с Дистанционно Управление, 10 Лампи, Тавана Лампа, Окачена Лампа за Дневна, Спалня, Трапеза?

Модерен Полилей GEADI 78 W С Регулируема Яркост Черно-Златни Полилеи-Сателити с Дистанционно Управление, 10 Лампи, Тавана

BGN 63.99
 

Налично за поръчка
Налично

Широко приложение. Регулиране на яркостта на полилея. 【Регулируема височина】 : Тези полилеи sputnik може да се регулира по височина, то може да бъде както на тавана лампа, така и за полилей.Художествено моделиране на дизайна.Черно и бяло, кух кръг и плътен кръг.8", височина полилеи може да се регулира от 11,8"до 23,6". Мощност : 60 Вата.Акрилна световодная плоча, вырезанная лазер излъчва мека светлина, няма да навреди на семейния точки, бъдете сигурни в безопасността и направете дома по-топло. димиране 3000 К-6000 К Три режима на осветлението (топла светлина, естествена светлина, бяла светлина) От бяла светлина до топла светлина, което може да се регулира цветовата температура и яркост по своему.Като поставили тази модерна полилей на тавана, той определено ще се превърне в център на внимание във всяка стая!.Идва с пръчки 7,87" и 11.Височина на осветителното тяло може да бъде гъвкаво регулиране в зависимост от височината на сградата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория