За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Лесно окрашиваемый 6 бр. Комплект лакове за нокти Устойчив Водоустойчива Цветна Комплект Лакове за нокти Продукт за дизайн на ноктите Женски Грим Естествен - (Цвят:

Лесно окрашиваемый 6 бр. Комплект лакове за нокти Устойчив Водоустойчива Цветна Комплект Лакове за нокти Продукт за дизайн

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Налично

Цвят : A5. Издръжлив и водоустойчив, лесен за ползване в чорап.Вид на продукта : Лак за нокти.Тегло нето : 18 мл. Номер на модела : RVC912. Лесно е нарисувана от 6 бр. Комплект лакове за нокти Устойчив Водоустойчива Цветна Комплект лакове за нокти Продукт за дизайн на ноктите Женски грим за Естествен Вид : Лак за нокти Размер на опаковката : 14.7*6.7*2.6 см/5.79*2.63*1.02 Срок на годност : 3 години Тегло нето : 4 ml * 6 бр. Производител : Unisex Държава/регион на производство : Китай Характеристики : Издръжлив, водоустойчив, лесен за ползване в чорап Характеристики : 1. Този продукт съдържа лак за нокти, шест различни цвята, можете да създадете най-различни ноктите. 2. Този лак за нокти има водоустойчиви покрития ефект, и лак за нокти може да продължи дълго време, не осыпаясь. 3. Този лак за нокти е изработен от висококачествени суровини и не е токсичен и не предизвиква раздразнения. 4. Цвят на лака за нокти в момента е популярен цвят, така че да може да се справи с модерен тенденция. 5. Има шест различни цвята за избор, можете да изберете продукти, който ви харесват. Характеристики на продукта : Тип на продукта : Мрежа за лак за нокти Тегло : 18 мл Номер на модела : rvc912 Количество : 1 комплект В комплекта : 6 бр. Комплект от лак за нокти.

Към свойства

Най-добри оферти в категория